-
POKUSA Meat Sticks - mięsne gryzaki 2 x kangur, 2 x struś
100% naturalne smaczki wykonane z mięsa mięśniowego zdrowy i naturalny przysmak pomiędzy posiłkami powolny proces suszenia
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Ilość w opakowaniu | 1 szt. |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.001 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zostaw telefon |
100% naturalne smaczki wykonane z mięsa mięśniowego, są zdrowym i naturalnym przysmakiem pomiędzy posiłkami.
Dzięki procesowi powolnego suszenia wszystkie składniki zachowują cenne wartości odżywcze oraz wysoką jakość bez dodatku polepszaczy smaku, konserwantów i sztucznych barwników. Meat Sticks to wyjątkowa uczta dla najbardziej wybrednych psów.
Mięso ze strusia:
Mięso ze strusia jest delikatne, zaliczane do mięsa ciemnego. Charakteryzuje się niską kalorycznością i zawartością tłuszczu, wysoką zawartością białka oraz korzystnym profilem kwasów tłuszczowych. Pod względem składu mineralnego przypomina mięso wołowe. Podobnie jak wołowina ma także stosunkowo niewiele wapnia. Charakteryzuje się wysokim udziałem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT). Kolejną zaletą mięsa strusiego jest korzystny stosunek kwasów tłuszczowych nasyconych do jedno- i wielonienasyconych, wynoszący 1:1:1.
Mięso z kangura:
Mięso kangurów posiada unikalne fizjologiczne właściwości - jest bardzo delikatne. Uważane jest za jedno z najzdrowszych mięs. Zawiera dużo białka, niewiele tłuszczu i znaczne ilości wielonienasyconych kwasów tłuszczowych (PUFA). Jest także bogate w żelazo. Charakteryzuje się ciemnoczerwoną barwą, podobną do wołowiny. Pod tym względem przypomina dziczyznę. Mięso to jest również polecane alergikom; nie zawiera antybiotyków, hormonów wzrostu ani innych substancji, które niejednokrotnie dodaje się do paszy zwierząt hodowlanych.
Zastosowanie/ 24h
1 smaczek / 10 kg m.c.
Przechowywanie: w temperaturze pokojowej w ciemnym i suchym miejscu.
Zawsze zapewnij psu dostęp do świeżej, chłodnej wody.
Karma uzupełniająca dla psów wszystkich ras powyżej trzeciego miesiąca życia.
Wyprodukowano w Polsce.
Kangur:
- Skład: 98% mięso mięśniowe z kangura, 2,0% jelito z kolagenu.
- Skład analityczny: białko surowe 64,7%, tłuszcz surowy 12,1%, popiół surowy 5,6%, włókno surowe 6,6%
Struś:
- Skład: 98% mięso mięśniowe ze strusia, 2,0% jelito z kolagenu.
- Skład analityczny: białko surowe 72,0%, tłuszcz surowy 6,1%, popiół surowy 4,2%, włókno surowe 6,0%
Zawsze zapewnij psu dostęp do świeżej, chłodnej wody. Karma uzupełniająca dla psów powyżej 3 miesiąca życia
Masa netto: 64 g
Pakowane po 2 mięsne gryzaki ze smaku (4 szt w opakowaniu). Długość pojedynczego gryzaka wynosi 14,5 cm.
- Producenci